16/9/08

CARTA DE INICI CURS 2008-2009

Vilafant, 15 de SETEMBRE de 2008

Benvolguts pares i mares,

Un any més, us donem la benvinguda des de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de la nostra escola. L’AMPA és una entitat sense ànim de lucre, directament vinculada a la vida escolar dels nostres fills, i la constituïm tots els qui volem estar presents en la seva educació.

Des d’aquí convidem de nou a tots els qui us volgueu afegir activament al nostre projecte i us avancem que restem oberts a qualsevol iniciativa o suggeriment que pogueu aportar.

L’actual Junta directiva de l’Ampa està constituïda per:

Francesc Xavier Marín Estany - President
Maite Machado Batlles - Vice-Presidenta
Adán Gifre - Secretari
Toñy Asensio - Tresorera
Jordi Vergés - Vocal Adjunt a TresoreriaRepres. AMPA Consell EscolarRepres. AMPA Consell Municipal
Assumpta Raurich - Vocal Extraescolars

Adjuntem a aquesta carta tota la informació que us pot ser útil sobre els següents temes per al curs que ara comença:

· Cobrament de quotes als socis i AVANTATGES
· Activitats per a la conciliació dels horaris laboral i escolar
· Xandalls
· Activitats Extraescolars

Us recordem que tenim una adreça de correu electrònic on podeu enviar els vostres dubtes, suggeriments i sol·licituds d’altres informacions que necessiteu:
ampalesmelies@gmail.com

La Junta de l’AMPA del CEIP Les Mèlies

------------------------------------------------------------------

QUOTA DE SOCI


· Únic cobrament anual: 35€ per família.
· És imprescindible la domiciliació bancària.
· Com que aquest any ens toca refer la base de dades, TOTES LES FAMÍLIES HEU DE FACILITAR-NOS L’IMPRÉS DE SOCI; en cas contrari, considerarem que us heu donat de baixa.
· El dia 2 de octubre passarem els rebuts bancaris de les quotes de soci del curs 2008-2009.
· Els rebuts retornats tindran el recàrrec de l’import que ens cobri l’entitat bancària.
· El termini de presentació de l’imprès de soci de l’ AMPA finalitza el 24 de setembre de 2008.IMPORTANT PER ALS ASSOCIATS: L’AMPA destina una part de la quota familiar a subvencionar amb un 15% de descompte cada excursió que els alumnes realitzin amb l’escola.


Activitats per a la conciliació dels horaris laboral i escolar

Pel que fa a l’horari d’acollida matinal, realitzarem l’HORA DEL JOC de 7:45h a 8:45h, i comença el dia 15 de setembre. Els nens podran esmorzar el que portin de casa durant els primers quinze minuts i després realitzaran activitats de jocs i plàstiques per estimular l’inici de la jornada.
A l’inici d’aquesta activitat, els pares formalitzareu amb la monitora la fitxa de cada nen/a usuari/ària del servei per tal d’alertar de possibles al·lèrgies, intoleràncies o qualsevol altra cosa que considereu necessari esmentar.
Tenint en compte que l’esmorzar haurà de venir preparat de casa, únicament es donarà a cada nen el que ell porti. En aquest sentit, hauríeu d’intentar que fossin coses senzilles amb no massa complicacions.

A continuació teniu la tarifa de preus mensuals del curs per a aquest servei

De dilluns a divendres PREUS
Matí 7:45 a 8:45(1 hora diària) Socis 30 € No socis 40 €
Matí 8:15 a 8:45(1/2 hora diària) Socis 15 € No socis 25 €
EsporàdicamentMatí 7:45 a 8:45 h. Socis 3 € No socis 6 €


Pel que fa a l’horari d’acollida de tarda, farem l’AULA D’ESTUDI I ESBARJO.
Aquesta activitat es durà a terme de les 16:45 a 18:00, i també comença el 15 de setembre per als alumnes que hagin de romandre al centre en aquesta franja horària :
o Per als nens d’infantil perquè s’engresquin en els racons de jocs i/o amb activitats senzilles d’habilitat manual.
o Per als nens de primària perquè puguin venir a fer els deures.

A continuació teniu la tarifa de preus mensuals del curs per a aquest servei

Dies PREUS
De dilluns a divendres Socis 40 € No socis 50 €
3 dies a la setmana Socis 30 € No socis 40 €
2 dies a la setmana Socis 20 € No socis 30 €
Esporàdicament Socis 3 € No socis 6 €

En ambdós horaris (l’horari d’acollida matinal i l’horari d’acollida de tarda) i des de començament de curs es podran afegir els alumnes de P-3.

Xandalls: Us recordem que el xandall del CEIP Les Mèlies el podeu comprar a la botiga VALOSPORT situada a la Rambla de Figueres.
Heu de saber que en la compra de xandall la botiga aplicarà un 10% de descompte del preu a tots els socis. Per això, és important que presenteu el rebut de soci en aquell moment, o que els el porteu un altre dia perquè us facin l’abonament corresponent. A més, en la resta de compres de l’any, i sempre que us hàgiu identificat prèviament com a socis de l’AMPA, també obtindreu el mateix descompte.


La Junta de l’AMPA del CEIP Les Mèlies

---------------------------------------------------------------------

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

· Pintura i dibuix (DE P4 FINS A 6è)
Aquesta activitat consistirà en fomentar la creativitat dels nens i nenes, ensenyant-los els materials, les seves combinacions i les diferents tècniques. El curs es distribuirà de la següent manera: Bloc 1 = Dibuix / Bloc 2 = Pintura i Fang.
Al final del curs farem una exposició amb els treballs dels alumnes. L’activitat es durà a terme de 16.45h a 18:15h. Augmenta 30’ respecte al curs passat. Màxim 8 nens per grup.

· Funky (DE 1º FINS A 6è)
Sera de 2 hores setmanals. Desenvolupar la coordinació, flexibilitat, agilitat,... mitjançant exercicis i coreografies proposats pel monitor al ritme de la música. Un mínim 8 nens per grup

· Anglès (tots els cursos)
Activitat per a tots els nens de l’escola; es farà igual que l’any passat a través de l’empresa Kids Club i els cursos seran de 2 hores setmanals.

· Escola esportiva (tots els cursos)
Se separaran els nens en 2 grups: Infantil i Primària, i hi ha d’haver un mínim 8 nens per grup per poder realitzar l’activitat.

INFANTIL: Es pretén aconseguir la formació i el desenvolupament de totes les qualitats motrius coordinatives bàsiques dels nens així com l’expressió, la consciència corporal, l’habilitat de crear, experimentar i descobrir amb el cos a través del moviment. Els alumnes aprendran, amb jocs i materials addients, les bases de l’esport en general (llençar, botar, xutar, conduir...).

PRIMÀRIA: L’objectiu principal serà proporcionar als alumnes els coneixements i les habilitats necessàries per a la pràctica de diferents disciplines esportives. Per això, es potenciarà l’exercici de qualitats físiques bàsiques com la resistència, la força, la flexibilitat o qualitats psicomotrius com la coordinació, l’agilitat i l’equilibri. S’iniciaran i perfeccionaran modalitats esportives bàsiques com futbol, bàsquet, tennis i d’altres no tan conegudes com l’hoquei, el tir amb arc, el badminton, el beisbol...

L’empresa responsable serà Gestió i Esport Empordà i establirà un dia de tutoria perquè se’ls puguin fer consultes relatives a l’activitat i mantenir així un tracte directe amb els pares. Al final del curs, emetrà un informe que entregarà als pares per a la seva constància i lliurarà un diploma a cada assistent.

S’hi pot optar per 1 o 2 sessions setmanals (en el moment de la inscripció ens ho haureu de fer constar).

· Música (Cursos: de P4 i P5)
Conèixer la música en primera persona. Empresa responsable: TEMPS DE MUSICA
Màxim 8 nens per grup.


Els preus mensuals per a les diferents activitats extraescolars són:

ACTIVITATS

DIBUIX I PINTURA 1,5h a la setmana SOCIS 20€ NO SOCIS 25€
ANGLÈS 2h a la setmana SOCIS 37€ NO SOCIS 42€
FUNKY 1h a la setmana SOCIS 16€ NO SOCIS 21€
ESCOLA ESPORTIVA 1h a la setmana SOCIS 22€ NO SOCIS 27€
ESCOLA ESPORTIVA 2h a la setmana SOCIS 32€ NO SOCIS 37€
MÚSICA 1h a la setmana SOCIS 17€ NO SOCIS 22€

Nota: En el cas de l’anglès dels nous alumnes cal afegir 35€ que ens cobraran en concepte de matrícula i material per a cada nen. Els alumnes que van fer anglès fins a acabar el curs anterior no hauran de pagar la matrícula.


IMPORTANT: les activitats extraescolars es cobren per avançat i que no es podrà fer cap activitat que no tingui un mínim d’entre 8 i 10 alumnes per grup.
Cal tenir en compte que el calendari pot patir modificacions en funció del nombre d’assistents a les diferents activitats. La llista DEFINITIVA es prepararà per ordre d’arribada de les butlletes d’inscripció i la data límit d’admissió és el 24 de setembre A MIGDIA.
Si d’una activitat es pot triar el dia, indiqueu quins dies us convenen. Les activitats començaran el dia 1 d’octubre.

Després de la fitxa d’alta per a les nostres activitats, trobareu informació del Club Waterpolo Figueres.
Esperem, com sempre, que totes les activitats que us oferim siguin de la vostra satisfacció.

La junta de l’AMPA del CEIP Les Mèlies