16/9/08

MEMÒRIA DE L’AMPA CEIP LES MÈLIES

RESUM D’ACTIVITATS CURS 2007-2008

• TIÓ i REIS 2007: Hem aportat una subvenció a l’escola de 676€ per comprar els regals de la mainada.

• NADAL 2007: En aquesta ocasió el reportatge fotogràfic ha anat a càrrec de la fotògrafa de Figueres Xell Dalmau, amb unes preparació i presentació absolutament professionals.

• EXCURSIONS 2007-2008: Hem beneficiat a cada família associada a l’AMPA amb un 12% de bonificació sobre el cost de cada excursió dels seus fills. La despesa total ha donat un resultat de més de 1.000 € entregats al Centre. Per al curs 2008-2009, estudiem la possibilitat d’augmentar el tant per cent fins el 15%.

• CARNAVAL 2008: Un èxit. Amb l’autorització de l’Escola, vam participar activament a la festa de carnaval. Vam posar música a la desfilada que els nens van fer pels carrers del voltant de l’escola i, tot seguit, vam oferir una xocolatada popular per a tothom.

• SANT JORDI: Vàrem fer una aportació de 320 € perquè cada aula es comprés un llibre, a la parada dels alumnes de 6è, pro-viatge de fi de curs.

• ALUMNES 6è: Com a continuació del curs 2006-2007, vam convocar els alumnes a participar en el 2n concurs de dibuix per al disseny d’una samarreta. Serà l’obsequi general, més 6 premis concrets (2 per a cadascun dels tres finalistes).

• ALTRES APORTACIONS A L’ESCOLA: Desprès de diferents reunions amb l’ Equip Directiu, hem intentat cobrir algunes mancances del Centre amb unes subvencions directes de 500€ i 250€ per l’ Aula de Musica i Educació Especial, respectivament. Hem comprat material esportiu per al gimnàs per valor de 393€, i material per l’ Aula de Idiomes per valor de 290€.

• Contractació assegurança responsabilitat civil i accidents pels socis.

• Reunions amb l’Ajuntament i l’escola per a la compra de les construccions: Després de gairebéi tres anys
buscant la fórmula per equipar els patis de l’ escola, per fi s’ha confirmat la compra de les construcions. Escola, Ampa, Ajuntament i AAVV del Camp dels Enginyers junts han fet que sigui possible realitzar aquest somni i gaudir de les construccions abans d’acabar el curs.

• Festa de les Ampa’s: com cada any i abans d’acabar el curs, les dues Ampes de les Escoles de Vilafant, això és AMPA CEIP LES MÈLIES i AMPA CEIP SOL I VENT, organitzem el sopar de cloenda d’any. Aquesta festa posa punt i final al curs i té com a finalitat que els nanos s’ho passin d’allò més bé i que les famílies puguem gaudir d’un àpat ple de bones sensacions i germanor.