24/10/13

Festa de Halloween al Centre cívic Les Mèlies


"Benvolguts amics,
 
Any rere any, es consolida en el nostre barri la passejada de la vigília de Tots Sants, en la qual els nens i les nenes van casa per casa demanant caramels, galetes i altres llaminadures que els veïns tinguin el gust de lliurar-los.
 
Sabem que no forma part de les nostres tradicions, però no deixa de ser una tarda/nit que ells gaudeixen mentre la comparteixen amb els seus pares i amics i, al mateix temps, és una manera més de mantenir el barri actiu i constantment comunicat.
 
Per aquesta raó, és un plaer convidar-vos a la Festa de Halloween que hem organitzat per al dijous 31 d'octubre a partir de les 21.30h al Centre Cívic Les Mèlies i confiem que serà el vostre punt de trobada quan acabi la sortida de les colles pels nostres carrers.
 
Veniu a veure la decoració que hem preparat... quedareu parats!!!
 
Us hi esperem!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Apreciados amigos,
 
Año tras año, se consolida en nuestro barrio el paseo de la vigilia de Todos Los Santos, en el que los niños y niñas pasan casa por casa a pedir caramelos, galletas y otros dulces que los vecinos tengan a bien darles bajo la consigna "truco o trato".
 
Sabemos que no forma parte de nuestras tradiciones, pero no deja de ser una tarde/noche que ellos disfrutan al tiempo que la comparten con sus padres y amigos y, asimismo, es una manera más de mantener el barrio activo y constantemente comunicado.
 
Por ello, es un placer invitaros a la Fiesta de Halloween que hemos organizado para el jueves 31 de octubre a partir de las 21.30h en el Centre Cívic Les Mèlies y confiamos que será vuestro punto de encuentro cuando acabe la salida de los grupos por nuestras calles.
 
Venid a ver la decoración que hemos preparado... quedaréis atónitos!
 
Os esperamos!!!
 
 
AA.VV. Camp Enginyers i Rodalies
email:
Blog:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada