15/9/14

Vols servei d'orientació familiar a Vilafant?


Et preocupa l'educació dels teus fills? Vols millorar-ne la relació? Tens dubtes? Cal inscripció prèvia a la web de la Diputació 

Presentació
El Servei Local d’Orientació Familiar, impulsat pel Servei d’Acció Social de la Diputació de Girona com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares, i gestionat per ajuntaments de les comarques gironines, té l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar.  
Aquest programa de suport a les famílies i a les polítiques municipals en l’àrea d’atenció a les persones és gratuït, finançat per la Diputació de Girona.

El Servei Local d’Orientació Familiar és:

Un espai de trobada on es poden aprendre tècniques i coneixements per a l’educació dels fills i filles, on es pot parlar, escoltar i compartir,… per tal d’analitzar les pràctiques educatives i complementar-les.
S’adreça a famílies amb filles o fills de 0 a 18 anys.
Les sessions, quinzenals, parteixen d’exemples pràctics, i són participatives i dinàmiques. El temari del programa i els horaris s’adeqüen al calendari escolar, així com a les necessitats i propostes de mares i pares participants.

És un espai d’atenció individualitzada per tal de donar suport als processos educatius. S’adreça a famílies amb filles o fills de 0 a 18 anys que tinguin qualsevol dubte relatiu a l’educació i al desenvolupament dels fills i filles.
Hi trobareu orientació i pautes educatives, atenció i resolució de dubtes, així com anàlisi i pautes de resolució de conflictes. Les sessions de treball són individualitzades i cal cita prèvia.

Francesc Jiménez i Martín
Desenvolupament Local i Social
Ajuntament de Vilafant (Alt Empordà)

Pl. de l'Ajuntament, núm. 1 - 17740 VilafantCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada