6/3/15

Vilafant, vila educadora

S'han obert les inscripcions a la 5a Trobada "Vilafant, vila educadora" que se celebrarà el dissabte 21 de març del 2015 al CEIP les Mèlies de 9:15 a 13:30h del matí.

Aquesta trobada és oberta a tothom (professors/es, pares i mares, alumnes ...), i ofereix un espai obert a la discussió sobre diversos aspectes de l'educació i amb riquesa de diversitat de punts de vista. El format de la trobada consisteix diferents ponències breus (segons programa adjunt) amb un debat posterior entre els assistents.

Enguany, tindrem al mateix espai de la trobada, dues exposicions, la del 1r concurs de cartells de "Vila educadora" i la de maquetes de tecnologia dels estudiants de l'Institut.

La inscripció és gratuïta. Només s'ha d'omplir la butlleta d'inscripció (que us l'adjuntem conjuntament amb el programa) i retornar-la signada, abans del divendres 20 de març, bé als Centres educatius, bé a les AMPA’s o bé a l'Ajuntament de Vilafant (presencial o per correu-e a cultura@vilafant.com).

Hi haurà previst servei de monitoratge per a la mainada (caldrà sol·licitar-ho amb antel·lació a la mateixa inscripció).


Programa:
09:30h Benvinguda de l’Alcaldessa, Consol Cantenys

09:40h Ponència «Si Enric VIII va tenir 6 esposes,
quantes en va tenir Enric VI? - Matemàtica
reflexiva.», Salvador Vidal, Doctor en Ciències de l’Educació a la UB i Professor de Didàctica de les Matemàtiques a la UIC

10:40h Ponència «La importànica de l’educació
emocional com a eina per al benestar personal»,
Ma Teresa Abellán, Mestra i Psicopedagoga

11:40h Pausa i esmorzar

12:10h Lliurament premis del «1r Concurs de cartells de la “Vila educadora”» de Cicle mitjà

12:25h Col·loqui «I després de l’ESO, què?» a càrrec dels Directors d’Institut Jordi Montero i Francesc Canet, moderat per Dídac Moreno, periodista

13:15h Lliurament «Beques a l’excel·lència» de Secundària

13:30h Cloenda

Exposició del 1r Concurs de Cartells de la Vila Educadora
Exposició de Maquetes dels estudiants de l’Institut de Vilafant
Més informació a la pàgina http://www.vilafant.com/vilaeducadora.php#5avilaeducadora  i concretament el programa (jpg:http://www.vilafant.com/UserFiles/nou_semicartell_5a_vila_educadora_mar%C3%A7_2015_.jpg) i el full d'inscripció (pdf:http://www.vilafant.com/UserFiles/inscripcions_vila_educadora_mar%C3%A7_2015.pdf)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada