5/10/15

INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS


Benvolguts socis de l'Ampa,

Us informem que el passat dia 30 de setembre vam tancar les inscripcions a les activitats extraescolars malgrat que en el full d'inscripció s´indicava que les tancavem el dia 20 de setembre. Per tant:
  • Si heu entregat alguna inscripció passat el dia 30 el vostre fill/a començarà a fer l'activitat el mes de novembre.
  • Si encara no heu entregat a l'Ampa el full d'inscripció a l'activitat extraescolar feu-ho tant aviat com us sigui possible, així podrà començar el mes de novembre.
  • A partir d'ara només podran començar alumnes nous a les activitats, en cas que no estiguin plenes, a principi de mes sempre que hàgim rebut les inscripcions una setmana abans de començar el mes (per exemple, si algú ens deixa un full d'inscripció el 3 de novembre començarà l'activitat al desembre i si s'entrega el 28 de novembre el nen podrà iniciar l'extraescolar el mes de gener).
  • També us volem recordar que passat el 25 de gener no s'admetrà cap inscripció nova.
Durant aquest dies les membres de l'Ampa estem fent un gran esforç per organitzar les activitats, la distribució dels alumnes, distribució  d'espais, crear els llistat dels participants pels monitors i uns altres per a cada grup classe per tal que la mestra sàpiga quins són els nens que no surten amb la resta del grup, els tràmits de l'assegurança, ... .

També us volem agrair la bona acceptació que ha tingut la proposta d'activitats extraescolars per aquest curs 2015/2016. Desitgem que els vostres fills/es en gaudeixin.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic ampalesmelies@gmail.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada