Vilafant, vila educadora

Benvolgudes famílies,

Adjunt us enviem una informació de l'Ajuntament de Vilafant:

De part de la regidoria d'Educació i de l'Alcaldia, us convidem a la 8a "Vilafant, vila educadora". Tot seguit us n'informem:

Us informem que són obertes les inscripcions fins el 15 de març (inscripció pdf) a la

  8a Trobada "Vilafant, vila educadora" que se celebrarà el dissabte 17 de març del 2017 al CEIP les Mèlies a partir de les 9:15h 

- «Els projectes interdisciplinaris en una escola rural-cíclica» amb Rosa Ma Moret
- «Sorpresa! Què li agrada aprendre al cervell?» amb en David Bueno
- Presentacions de l'Espai Jove i dels Centres educatius (Les Mèlies, Sol i Vent, 7Pometes, Mare de Déu Mont i Institut), Tallers de l'Escola de Música(«Actuació en directe del "Combo"»)
Exposicions de Projectes interdisciplinaris, robòtica, matemàtiques i maqueta.
- Lliuraments de premis de "5es Beques a l'excel·lència" i "4t concurs de cartells de Vila educadora"

I tot el que la comunitat educativa (mestres, pares, mares, alumnes...) hi aporteu: 

Aquesta trobada és oberta a tothom (professors/es, pares i mares, alumnes ...), i ofereix un espai obert a la discussió sobre diversos aspectes de l'educació i amb riquesa de diversitat de punts de vista. El format de la trobada consisteix diferents ponències breus (segons programa adjunt), presentacions de projectes i exposicions.

La inscripció és gratuïta. Només s'ha d'omplir la butlleta d'inscripció (inscripció pdf) i retornar-la signada, abans del dijous 15 de març, bé als Centres educatius, bé a les AMPA’s o bé a l'Ajuntament de Vilafant (presencial o per correu-e a serveispersones@vilafant.cat). 

Hi haurà previst servei de monitoratge per a la mainada (caldrà sol·licitar-ho amb antel·lació a la mateixa inscripció).
Més informació i inscripcions: 
http://www.vilafant.com/vilaeducadora.php#8avilaeducadora
Atentament,

Escola Les Mèlies


Comentaris